Artificiële intelligentie

In LoopbaanVisie 2020-4 met thema Artificiële intelligentie o.a.:

• Tijd om aan het stuur te gaan staan - Waarom moeten we iets van AI weten? Muriël Serrurier Schepper

• Diepgewortelde angst in coronatijd - Hoe ga je ermee om? Hilde Bolt

• Artificiële intelligentie in HR, Ton Sluiter

En verder ook bijdragen van Willem Peter de Ridder, Inge Rechterschot, Aletta Smits, Roel Verkeste & Maurice Vermunt, Martin Reekers, Steven van der Minne & Sandra Doeze Jager-van Vliet, Jack van Minden, Geert-Jan Waasdorp, Els Ackerman.


Download hier de laatst verschenen uitgave 'Artificiële intelligentie'

 

 

Digitaal abonnement LoopbaanVisie

Naast complete uitgaven en losse artikelen uit LoopbaanVisie is het ook mogelijk een digitaal abonnement te nemen. Een digitaal abonnement kost slechts € 22,00 voor 4 uitgaven. Wanneer een nieuwe uitgave verschijnt ontvangt u automatisch een e-mail en kunt u de nieuwste uitgave downloaden en vervolgens lezen op uw PC of smartdevice. Een digitaal abonnement kunt u afsluiten op het platform ProfessioneelBegeleiden.nl.

 

Komende thema's 

Onderstaande thema's worden in de komende uitgaven behandeld. Wil jij een bijdrage leveren aan een themanummer? Neem contact met ons op!
 

  • 2021-01, januari, Kleur
  • 2021-02, april, Regie
  • 2021-03, augustus, Veerkracht
  • 2021-04, oktober, Talent

 

NOLOC - LoopbaanVisie

Op dit moment hebben NOLOC leden via www.ProfessioneelBegeleiden.nl digitaal toegang tot LoopbaanVisie. Leden krijgen niet alleen de nieuwste uitgaven maar hebben ook toegang tot het hele archief vanaf de start van het blad.

Via ProfessioneelBegeleiden.nl willen we onze missie om te verbinden en te delen nog meer gaan uitdragen. Vanaf januari 2017 hebben NOLOC leden niet alleen toegang tot LoopbaanVisie maar tot de totale databank op ProfessioneelBegeleiden.nl

Lees verder...