Toekomst van arbeid

In het volgende nummer (augustus 2018) van LoopbaanVisie met thema Toekomst van arbeid o.a.:
 

  • Slimme strategieën voor ex-wethouders
  • Flexibele inzetbaarheid van 45-plussers
  • De verkoopbaan gaat eraan,

Met bijdragen van o.a. Joke Tacoma, Maaike Lycklama à Nijeholt en de column van Aaltje Vincent

Download hier de laatst verschenen uitgave
met als thema 'Kwetsbaarheid'

 

Digitaal abonnement LoopbaanVisie

Naast complete uitgaven en losse artikelen uit LoopbaanVisie is het ook mogelijk een digitaal abonnement te nemen. Een digitaal abonnement kost slechts € 22,00 voor 4 uitgaven. Wanneer een nieuwe uitgave verschijnt ontvangt u automatisch een e-mail en kunt u de nieuwste uitgave downloaden en vervolgens lezen op uw PC of smartdevice. Een digitaal abonnement kunt u afsluiten op het platform ProfessioneelBegeleiden.nl.

 

Thema's 2018

Onderstaande thema's worden in de komende uitgaven behandeld. Wil jij een bijdrage leveren aan een themanummer? Neem contact met ons op!
 

 

NOLOC - LoopbaanVisie

Op dit moment hebben NOLOC leden via www.ProfessioneelBegeleiden.nl digitaal toegang tot LoopbaanVisie. Leden krijgen niet alleen de nieuwste uitgaven maar hebben ook toegang tot het hele archief vanaf de start van het blad.

Via ProfessioneelBegeleiden.nl willen we onze missie om te verbinden en te delen nog meer gaan uitdragen. Vanaf januari 2017 hebben NOLOC leden niet alleen toegang tot LoopbaanVisie maar tot de totale databank op ProfessioneelBegeleiden.nl

Lees verder...