Regie

In de nieuwe uitgave van LoopbaanVisie leest u:
- Aan het roer - Hoe keuzes jouw levenspad bepalen, Evelyne Meens
- In regie zijn - een illusie? Ruth Geudens
Mensen die dossiers worden, dat is pas een drama, Peter van Aar
- Speelruimte - Pleidooi voor professioneel spelen, Yvonne van Holsteijn
- ...en nog veel meer!


Download hier LoopbaanVisie 2021-2 over 'Regie'

 

 

Digitaal abonnement LoopbaanVisie

Naast complete uitgaven en losse artikelen uit LoopbaanVisie is het ook mogelijk een digitaal abonnement te nemen. Een digitaal abonnement kost slechts € 22,00 voor 4 uitgaven. Wanneer een nieuwe uitgave verschijnt ontvangt u automatisch een e-mail en kunt u de nieuwste uitgave downloaden en vervolgens lezen op uw PC of smartdevice. Een digitaal abonnement kunt u afsluiten op het platform ProfessioneelBegeleiden.nl.

 

Komende thema's 

Onderstaande thema's worden in de komende uitgaven behandeld. Wil jij een bijdrage leveren aan een themanummer? Neem contact met ons op!
 

  • 2021-01, januari, Kleur
  • 2021-02, april, Regie
  • 2021-03, augustus, Veerkracht
  • 2021-04, oktober, Talent

 

NOLOC - LoopbaanVisie

Op dit moment hebben NOLOC leden via www.ProfessioneelBegeleiden.nl digitaal toegang tot LoopbaanVisie. Leden krijgen niet alleen de nieuwste uitgaven maar hebben ook toegang tot het hele archief vanaf de start van het blad.

Via ProfessioneelBegeleiden.nl willen we onze missie om te verbinden en te delen nog meer gaan uitdragen. Vanaf januari 2017 hebben NOLOC leden niet alleen toegang tot LoopbaanVisie maar tot de totale databank op ProfessioneelBegeleiden.nl

Lees verder...