Actueel.

Banenbol: voorspel wat je vrienden over 5 jaar doen!

ma 05 mrt 2012

Hebben je vrienden eigenlijk wel de juiste baan? Zouden ze hun talenten beter moeten gebruiken? Vrienden kunnen elkaar nu verrassen met voorspellingen over hun toekomstige loopbaan. Via de Intermediair Banenbol op Facebook.

Ongedwongen
Met de Banenbol wil Intermediair hoogopgeleiden aan het denken zetten over hun werk, carrière, dromen en ambities. “Als een vriend een idee heeft over jouw toekomst, dan doet dat iets met je,” zegt Olga Kleinlooh, brand marketeer bij Intermediair. “Wij willen mensen op een onverwachte, ongedwongen manier met hun werk en loopbaan bezig laten zijn. De Banenbol is daar een mooi voorbeeld van.”

Fans maak je niet
Bij acties op Facebook moet je een product of merk altijd eerst ‘liken’ om mee te kunnen doen. Bij Intermediair hoeft dat niet. Wie de Banenbol leuk vindt, kan gewoon meedoen en hoeft op Facebook geen ‘fan’ te worden van Intermediair. Kleinlooh: “Wij zijn er voor hoogopgeleiden die we op elk punt in hun carrière adviseren en ondersteunen. Mensen die graag zelf bepalen of ze fan van je willen worden.”

Klik hier voor de Intermediair Banenbol

 Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
Nog geen reacties geplaatst