Actueel.

Week van de Werkstress

di 07 nov 2017

Van 13 t/m 16 november 2017 is het voor de vierde keer de landelijke Week van de Werkstress. In het hele land organiseren bedrijven activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. Ook jouw organisatie kan meedoen aan de Week van de Werkstress. Sluit aan bij het steeds grotere netwerk van bedrijven en organisaties die werkstress tegengaan.

Ja, ik meld mij aan voor de Week van de Werkstress
en blijf graag op de hoogte van nieuws en activiteiten.

Meld je met de link hierboven aan voor de Week van de Werkstress. Geef aan wat je als bedrijf wilt gaan doen. Coaches zijn ook welkom om zich aan te melden, mits de aangeboden activiteiten gratis toegankelijk zijn. Elke deelnemer wordt opgenomen in onze speciale deelnemerskaart en ontvangt tijdens de Week van de Werkstress gratis:

Meld u aan voor de Week van de Werkstress Whatsapp-service!
Krijg je geen genoeg van de Week van de Werkstress? Meld je dan nu aan voor de Week van de Werkstress Whatsapp-service. Van 13 tot en met 16 november worden dagelijks updates met nieuws gestuurd over werkstress en de belangrijkste cijfers. Ook word je op de hoogte gehouden van bijzondere initiatieven tijdens de week en ontvang je dagelijks tips tegen werkstress in je inbox.
Meld je nu aan!Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:
Nog geen reacties geplaatst