Actueel.

Weggeefactie: De Assessment Trainer

ma 01 mrt 2021

Jaarlijks moeten vele Nederlanders en Vlamingen een assessment ondergaan voor een nieuwe functie, baan of opleidingsplaats. Er hangt meestal buitengewoon veel van af, maar hoe bereid je het goed voor? Dit compacte, zeer gestructureerde en praktische boek, vergelijkbaar met de succesformule van De IQ-Trainer, helpt je thuis, zonder zenuwen, te oefenen met de gedragstests die je bij assessmentbureaus kunt verwachten.

Geen oeverloze uitleg, maar duidelijke instructies voor gedragstests, met tips en waarschuwingen. Je gaat aan de slag met schriftelijke stukken, zoals de postbakopdracht en individuele doe-opdrachten. Of met hulp van een tegenspeler en beoordelaar, zoals bij rollenspellen, groepsopdrachten en interviews. Beoordeel jezelf en laat je beoordelen aan de hand van onder andere (gedefinieerde) competenties. Een zelfverzekerde start van je assessment en gegarandeerd oefenplezier!

Dr. Jack J.R. van Minden is psycholoog en directeur van advies- en trainingsbureau Psycom. Hij schreef diverse bestsellers als De IQ-Trainer en De IQ-Trainer 2, Alles over psychologische tests, Alles over assessment centers en Alles over selectiegesprekken. Zijn boeken zijn ook in het Engels en Duits gepubliceerd.

In samenwerking met uitgeverij Business Contact mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 17 maart. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

Let op: reacties via onderstaand veld worden niet meegenomen.