Actueel.

Weggeefactie: Schrijf je loopbaan

ma 08 nov 2021

Schrijf je Loopbaan is een (werk)boek voor mensen met een loopbaanvraag én hun begeleiders. De ondertitel luidt: Schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven. Het boek biedt een schrijfroute met inspirerende schrijfopdrachten om al schrijvend tot inzicht, antwoorden en beweging te komen. Schrijvend vanuit je hart onderzoek je waar je onrust vandaan komt, wat je dromen en verlangens zijn en wat je – tot nu toe – tegenhoudt om ze te realiseren. Je spreekt je eigen wijsheid aan en ontdekt zo welke kant je op wilt en wat jij de wereld te bieden hebt. Het boek is in 2018 verschenen en beleeft nu de derde druk.

Marianne Panneman schreef het boek naar aanleiding van haar ervaringen met de cursus Schrijf je Loopbaan, die ze in 2015 ontwikkelde: door vanuit het hart te schrijven en zélf inzichten en antwoorden te formuleren groeit het zelfvertrouwen van cliënten en komen ze makkelijker en sneller in beweging. Vanuit haar ervaring en enthousiasme wil Marianne graag het creatief schrijven als krachtig instrument in loopbaancoaching onder de aandacht van collega’s brengen. Voor coaches die nieuwsgierig zijn naar de kracht van schrijven is het boek zeer interessant. Het bevat achtergrondinformatie en een schat aan bruikbare oefeningen die ingezet kunnen worden in de begeleiding.

Marianne Panneman (1965) is coach en trainer & ontwikkelaar van creatieve schrijfcursussen en -workshops gericht op persoonlijke groei.

In samenwerking met S2uitgevers mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 24 november. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie