Actueel.

Weggeefactie: Uitgelicht

Reflectie- en praatcahier voor leidinggevenden

ma 26 apr 2021

Een kwaliteitsvolle professionele dialoog is meer dan een snel en vluchtig gesprek. Het is niet zomaar even ‘fijn praten’ met elkaar, maar een zorgvuldige conversatie waarin het perspectief en de beleving van alle betrokkenen aan bod komen, en waarbij u actief en aandachtig luistert naar wat de anderen te zeggen hebben. Op die manier draagt de professionele dialoog bij tot een betere communicatie en een aangenamer werk- en samenwerkingsklimaat in uw organisatie. Om leidinggevenden te helpen op een zinvolle manier zo’n professionele dialoog aan te gaan, is er nu het nieuwe cahier Uitgelicht van Theo Wijnen. In een eerste, theoretisch deel worden de context van de professionele dialoog en het belang van reflecteren geschetst binnen een breder kader. Daarna is het de bedoeling dat u het cahier gebruikt als werkboek en aan de slag gaat met de 125 reflectiepassages om uzelf te oefenen in het voeren van een professionele dialoog.

Dit cahier is ontwikkeld als een didactisch werkinstrument voor bestuurders, managers, leidinggevenden van het middenkader, kwaliteitscoördinatoren, stafmedewerkers, project- en opleidingscoördinatoren, coaches en procesbegeleiders werkzaam in lokale besturen, de onderwijssector, gezondheids- en welzijnssectoren.

In samenwerking met auteur Theo Wijnen mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met woensdag 12 mei. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

 

Let op: reacties via onderstaand veld worden niet meegenomen.