Actueel.

Winactie: Toegangskaart Seminar duurzame Loopbanen; winst voor iedereen!

wo 02 mei 2018

Tegenwoordig spreken we niet meer over een baan voor het leven, maar over een loopbaan voor het leven. Bij duurzame loopbanen gaat het erom dat werkenden duurzaam inzetbaar zijn. Dat wil zeggen dat zij hun werk gezond, productief en met plezier kunnen volhouden, zonder de eigen hulpbronnen uit te putten. Liever nog willen we dat werkenden ze versterken. Willen we dit bereiken dan moeten werkenden zelf aan de slag gaan. En organisaties moeten ondersteuning en mogelijkheden bieden. De grote vraag is: hoe zorgen we dat dit lukt, dat er sprake is van duurzame inzetbaarheid en duurzame loopbanen voor iedereen?

In het seminar 'Duurzame Loopbanen; winst voor iedereen!' op woensdag 13 juni aanstaande verbinden we kennis met de praktijk. We gaan in op actuele onderzoeksontwikkelingen op dit gebied en delen ervaringen uit en met de praktijk. Enkele inspirerende goede voorbeelden passeren de revue, zodat u concrete handvatten hebt voor uw eigen professionele context.

Dit seminar wordt georganiseerd door de OU, Noloc en Loyalis.

Programma
Het seminar begint met twee plenaire inleidingen. De eerste inleiding is van Judith Semeijn (Hoogleraar Duurzaam HRM en bijzonder hoogleraar Loopbaanmanagement i.s.m. Noloc). Judith Semeijn gaat in op het belang van 'loopbaandenken' voor duurzame inzetbaarheid, en wat dit betekent voor organisaties. Tinka van Vuuren (bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement i.s.m. Loyalis) neemt u vervolgens mee over hoe u eigen regie kunt stimuleren bij uw medewerkers.

Na de plenaire inleidingen zijn er twee workshopsrondes van een uur. U kunt kiezen uit zes workshops. De dag eindigt met een plenaire afsluiting en aansluitend een borrel.

Praktische info
Seminar op: 13 juni 2018
Locatie: Open Universiteit (Valkenburgerweg 177, 6401 DL Heerlen)
Aanvang: 12.00 uur inloop met een koffie en lunch
Programma: 13.00 - 17.00 uur, aansluitend borrel
Dagvoorzitters: Tinka van Vuuren en Judith Semeijn
Meer informatie: Klik hier

Doelgroep
Het seminar is van grote waarde voor HR professionals, maar ook voor loopbaanprofessionals en andere professionals in functies en rollen in organisaties die kunnen bijdragen aan het realiseren van duurzame inzetbaarheid en duurzame loopbanen.

HR professionals, loopbaanadviseurs, loopbaanbegeleiders, vitaliteitscoaches, casemanagers verzuim, bedrijfsartsen, Arbeid & Organisatiepsychologen en Arbeids- en Gezondheidspsychologen en alumni van de Open Universiteit.

Doe mee aan de winactie en maak kans op een gratis toegangskaart!
In samenwerking met de organisatie van dit seminar mogen we één toegangskaart weggeven. Deze winactie loopt t/m dinsdag 15 mei. De winnaar wordt woensdag 16 mei per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze winactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Yvonne van de Wolfshaar - zondag 6 mei 2018

IK vind die workshop wel erg intressant

Frank Depla - zondag 6 mei 2018

Ik maak gebruik van deze mogelijkheid om met opgedane kennis mijn loopbaan cliënten goed én up to date op dit gebied te adviseren

Martin Jan Kraak - donderdag 3 mei 2018

deze bijeenkomst biedt mij handvatten om het loopbaandenken in en tussen organisaties voor mijn klanten ( en Loopbaanvisie) te actualiseren en te richten op inclusie, vitaliteit, inzetbaarheid, ontwikkeling en performance met een win-win voor de werkgever als voor de werkende.