Zoek een loopbaancoach.

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een loopbaancoach bij u in de buurt. Bent u zelf loopbaancoach? Klik dan hier om u aan te melden.

Terug naar het overzicht

RBC-Consultants

Rutger Boelsma

Bedrijfsnaam:
RBC-Consultants
KvK nummer:
Adres:
Groningerstraatweg 62
8921 TS Leeuwarden
Regio:
Friesland, Groningen, Buitenland
 
Telefoon:
058-2660304
Fax:
Mobiel:
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
Werkdagen - 's avonds
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Rutger Boelsma
Geslacht:
Man
Beroep:
Coach, Loopbaanbegeleider, Trainer, Counsellor
Gespecialiseerd:
Competentie ontwikkeling, Loopbaanbegeleiding, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, MKB, Zorg, Particulier
Uurtarief:
€ 225,00
Beroepsorganisatie(s):
Nobco,EMCC, Coaching Nederland, Crkbo, PDC association
Geregistreerd bij:
Nobco,EMCC, Coaching Nederland, Crkbo, PDC association
Aangesloten bij:
Nobco,EMCC, Coaching Nederland, Crkbo, PDC association

OmschrijvingWerkwijze


Voer regie over je eigen ambitie

 

Door jou te coachen en/of te adviseren kan ik er aan bijdragen dat jij het verschil gaat maken in je werk. Coaching bevordert je zelfkennis en ontwikkelt je identiteit, je talenten en je potentieel. Hierdoor vergroot je jouw inzetbaarheid. In een coachingtraject lever je een actieve bijdrage aan de realisatie van je dromen en ambities. De kwaliteit van werken en leven zal daardoor wezenlijk veranderen in je voordeel. Ik kan je daarbij helpen. Als personal development consultant beschik ik over  personal templates die jou kunnen ondersteunen in je ontwikkelingsproces 

 

Dit kan voor jou betekenen:  meer doen in minder tijd,  slimmer werken- niet harder, vaardigheden leren die je nodig hebt in je werk,  elke dag goed en energiek bezig zijn, optimaal communiceren,  energie krijgen van je activiteiten,  minder moe en rusteloos zijn, conflicten (beter) leren hanteren, zinvolle relaties ontwikkelen met de mensen om je heen, zelfvertrouwen.

 

Wil jij in jezelf investeren? Ben je bereid te werken aan persoonlijke en professionele verandering en durf je daarbij de regie ervan aan mij over te laten?

 

Ga dan met mij de uitdaging aan. Ik bied je een volledig traject waarin jouw zelfkennis, motivatie en inspiratie groter worden en je zelfprofilering zal verbeteren. Het resultaat zal je in positieve zin verbazen.

 

Rutger Boelsma