Zoek een loopbaancoach.

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een loopbaancoach bij u in de buurt. Bent u zelf loopbaancoach? Klik dan hier om u aan te melden.

Terug naar het overzicht

Counsel-it

Christja Beels

Bedrijfsnaam:
Counsel-it
KvK nummer:
64480135
Adres:
Clematislaan 18
2111 BE Aerdenhout Noord-Holland
Regio:
Noord-Holland
 
Telefoon:
0612200220
Fax:
Mobiel:
0612200220
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
Werkdagen - 's avonds
Weekend - overdag
Weekend - 's avonds
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Christja Beels
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach, Supervisor, Trainer, Counsellor, Intervisor
Gespecialiseerd:
Burnout, Bewustzijn, Coachend Leidinggeven, Communicatie vaardigheden, Competentie ontwikkeling, Gezondheid, Loopbaanbegeleiding, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie, Stressmanagement, Supervisie, Teamcoaching, Zingeving
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, Zorg, Particulier
Uurtarief:
€ NLP Practitioner & NLP Master
Beroepsorganisatie(s):
https://www.facebook.com/Counselit.nl/?ref=aymt_homepage_panel
Geregistreerd bij:
Aangesloten bij:
Opleiding 2:
HBO Fysiotherapie
Opleiding 3:
HBO Psychosociaal counselor
Opleiding 4:
Zie website
Opleiding 5:
Mindfulness

Omschrijving


Counsel-it is een praktijk voor coaching & counseling, waarbij het vooral gaat om persoonlijke begeleiding van mensen in veranderingstrajecten. Counsel-it richt zich op zowel particulieren als organisaties en biedt begeleiding op maat op verschillende terreinen. 

Vele situaties en problemen zijn denkbaar, waarbij een coach of counselor iets voor je zou kunnen betekenen, bijvoorbeeld; als je niet lekker in je vel zit, onzekerheid, problemen ondervindt in (werk) relaties, als je talenten onbenut blijven, je elke keer dezelfde soort problemen tegenkomt in je leven, beter met mensen wil leren omgaan, situaties een plek willen geven, afvallen, ergens niet meer alleen uitkomen, belemmerd wordt om je eigen leven te sturen, als je te maken hebt met een scheidingssituatie, als je een dierbare hebt verloren of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor.

Elk mens krijgt nu eenmaal in zijn leven de nodige dingen te verwerken, dat is onvermijdelijk en hoort bij het leven. Hoe je daarmee omgaat, heb je echter wel in de hand.

Counsel-it biedt daarbij een kortdurende, laagdrempelige en oplossingsgerichte begeleiding om de dingen anders aan te pakken, dan hoe je het tot nu toe hebt gedaan, zodat je weer macht krijgt over je eigen leven.

Soms kan het zijn dat je een steun in de rug nodig hebt, iemand die meedenkt over de route die leidt tot jouw doel.  Samen op weg om te komen tot bewustwording en inzichten. Dat biedt jou de gelegenheid om verder te komen, en een vrijer mens te worden

Werkwijze


Een coachingstraject slaagt alleen als de 'klik' er is.  Mijn begeleiding kenmerkt zich door openheid en een groot inlevingsvermogen. Je kunt met mij alles bespreken, ik luister zonder oordeel.

Kolommen: 1

Mijn werkwijze is oplossingsgericht. Ik ben van mening dat de antwoorden en oplossingen voor jouw doel of uitdagingen onbewust al aanwezig zijn. Ik help je enkel op weg ze te (her)vinden. Dat doe ik door je een spiegel voor te houden en samen te werken aan nieuwe inzichten en bewustwording. Ik begeleid en ondersteun je bij de stappen die je zet en heb aandacht voor jouw gevoelens en emoties.

Mijn ervaring is dat korte en gerichte counseling de kwaliteit van leven snel verhoogt. Bij mij dus geen eindeloos lange sessies. Meestal zijn 4 tot 6 gesprekken voldoende om de gewenste verandering te bereiken. 

Het vrijblijvende kennismakingsgesprek is gratis. Op basis hiervan kunnen we samen beslissen hoe verder te gaan.