Zoek een loopbaancoach.

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een loopbaancoach bij u in de buurt. Bent u zelf loopbaancoach? Klik dan hier om u aan te melden.

Terug naar het overzicht

SONAR T&C

Toon de Boer

Bedrijfsnaam:
SONAR T&C
KvK nummer:
08211172
Adres:
Regentesselaan 8
Apeldoorn
Regio:
Gelderland
 
Telefoon:
0570524880
Fax:
Mobiel:
0622432483
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Toon de Boer
Geslacht:
Man
Beroep:
Trainer
Gespecialiseerd:
Bewustzijn, Coachend Leidinggeven, Communicatie vaardigheden, Conflicthantering- en bemiddeling Intervisie, Persoonlijk leiderschap
Sector:
Onderwijs, Particulier
Uurtarief:
€ € 100 per sessie (1,5 uur)
Beroepsorganisatie(s):
NOBCO,NVNLP
Geregistreerd bij:
Aangesloten bij:
Opleiding 1:
NLP: gecertificeerd trainer
Opleiding 2:
Systemisch werk

Omschrijving


Toon de Boer (1946) is gespecialiseerd in de effecten van persoonlijke communicatie van individuen en leidinggevenden in organisaties. Afkomstig uit het voortgezet onderwijs heeft hij zich breed ontwikkeld in elkaar aanvullende gebieden zoals NLP, Transactionele Analyse, Systemisch werken en Sjamanisme. Sinds 2000 werkt hij als zelfstandig trainer en coach.

Belangrijkste waarden: een uitgesproken respect voor de autonomie van de ander en het werkelijk in verbinding willen komen met die ander, zowel op communicatief, emotioneel als spiritueel niveau. Dat kan alleen als de waarde gelijkwaardigheid met eerbeid behandeld wordt.

In zijn werk stelt hij mensen in staat een grotere autonomie te verkrijgen waardoor zij meer zekerheid, rust en ruimte ervaren en hun unieke eigenheid meer tot uiting komt. Leidinggevenden leren bij hem om op een coachende manier met hun medewerkers om te gaan en hen zo uit te dagen meer van hun potentieel te laten zien.

 


Werkwijze


Na een intake ontvangt de coachee een behandelvoorstel. Op basis van de kennismaking en dit voorstel beslissen beiden of ze het traject met elkaar ingaan.

De meeste trajecten bestaan uit korte krachtige interventies van soms maar drie bijeenkomsten. Bijeenkomsten waarin ik mij volledig op de client en zijn/haar vraag afstem en ik al mijn ervaring in de strijd gooi. Bijeenkomsten zijn bij mij actieve sessies waarbij jij als client ervaring opdoet. Opstellingen en andere vaardigheden uit het systemisch werk vormen ene wezenlijk onderdeel van de sessies.