Zoek een loopbaancoach.

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een loopbaancoach bij u in de buurt. Bent u zelf loopbaancoach? Klik dan hier om u aan te melden.

Terug naar het overzicht

Amra Coaching & Therapie

Henk Lindhout

Bedrijfsnaam:
Amra Coaching & Therapie
KvK nummer:
04059389
Adres:
Oranjekanaal zz 16
9441 TA Orvelte
Regio:
Drenthe
Telefoon:
0593-322279
Fax:
Mobiel:
06-50213501
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
Werkdagen - 's avonds
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Henk Lindhout
Geslacht:
Man
Beroep:
Coach
Gespecialiseerd:
Bewustzijn, Managementcoaching, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Zingeving
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, Zorg, Particulier
Uurtarief:
€ 90 - 150
Beroepsorganisatie(s):
www.lvpw.nl
Geregistreerd bij:
www.RBNG.nl
Aangesloten bij:
http://www.cgjung-vereniging.nl
Opleiding 1:
Jungiaanse analytische tekentherapie
Opleiding 2:
Academie voor Integrale Menswetenschappen www.spso.nl
Opleiding 3:
ISW HBL General Management

Omschrijving


Elk van ons ontwikkelt zijn persoonlijkheid als gevolg van interactie met zijn omgeving en vooral met zijn ouders. Uit zelfbescherming is onze persoonlijke Essentie daarbij ondergronds gegaan en heeft ze zichzelf vermomd. Die vermomming is onze persoonlijkheid. Er is niets mis met het hebben van een persoonlijkheid ze geeft ons zekerheid in het bestaan. Maar als je de persoonlijkheid aanziet voor wie je werkelijk bent, doe je de werkelijkheid geweld aan, want je bent je persoonlijkheid niet. Je persoonlijkheid bestaat uit vroegere ervaringen, ideeën, opvattingen en uit identificaties. Hoewel onopgemerkt, niet erkend, zelfs afgewezen en op allerlei manieren gekwetst, is onze Essentie er nog steeds.

We hebben de mogelijkheid een weg te gaan, die als doel heeft de Essentie wakker te maken. Een fundamentele verandering die is te vergelijken met de transformatie van een rups in een vlinder. Zonder het wakker worden van de Essentie blijft ons leven een nutteloze onderneming, omdat ons ware menselijk potentieel niet tot ontwikkeling komt. Het is als een appelboom die geen appel mag voortbrengen of een rups die nooit een vlinder wordt.

Amra bied u de mogelijkheid uw Essentie op het spoor te komen en begeleid u bij uw persoonlijke transformatieproces.

 


Werkwijze


Mijn insteek is positief, origineel en persoonsgericht. Ik ben iemand die warmte, veiligheid en structuur biedt in een werkrelatie met cliënten. Ik breng cliënten bij hun inspiratiebron. In de zoektocht naar een levenswijze vanuit essentie ben ik hun persoonlijke reisgenoot.
Ik confronteer cliënten met gedrag dat niet functioneel is en daag hen uit hun essentiële kwaliteiten te ontwikkelen en in te zetten bij het oplossen van hun problemen en persoonlijke ontwikkeling.
Ik ben een intuïtief en multidimensionaal denker die snel inzicht heeft in de aangeboden problematiek.