Zoek een loopbaancoach.

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een loopbaancoach bij u in de buurt. Bent u zelf loopbaancoach? Klik dan hier om u aan te melden.

Terug naar het overzicht

Kern Coaching en Training

Loes Vrolijk

Bedrijfsnaam:
Kern Coaching en Training
KvK nummer:
24367452
Adres:
Sophiastraat 18,
2805 HD Gouda
Regio:
Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland
 
Telefoon:
0182-672979
Fax:
Mobiel:
06-42520170
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Loes Vrolijk
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach, Loopbaanbegeleider, Supervisor, Trainer
Gespecialiseerd:
Burnout, Business Coaching, Bewustzijn, Competentie ontwikkeling, Loopbaanbegeleiding, Managementcoaching, Outplacement, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Stressmanagement, Supervisie, Zingeving
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, MKB, Zorg, Particulier
Uurtarief:
€ 100,-
Beroepsorganisatie(s):
Noloc, G-coach
Geregistreerd bij:
Noloc als loopbaancoach, HeartMath 1:1 provider, Kern Consult
Aangesloten bij:
Noloc, Blik op Werk keurmerk
Opleiding 1:
Kunstzinnige toepassing in coaching (Dijkstra&Smit)
Opleiding 2:
NLP Practitioner en Master (Paul Liekens)
Opleiding 3:
Emotioneel Lichaamswerk (Instituut voor Lichaamswerk)
Opleiding 4:
Master Entrepreneur (Open Circles)
Opleiding 5:
Online Coaching (BATC)
Opleiding 6:
Systemisch Werken Familieopstellingen (Phoenix Utrecht)

Omschrijving


Geboren in 1949, MMS en Schoevers gedaan, gedurende ruim 25 jaar gewerkt als secretaresse/office manager bij 13 verschillende organisaties. Getrouwd, moeder geworden, gescheiden. Intussen vanaf ca. 1980 ieder jaar een opleiding gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en methodes om grip te krijgen op het vrijmaken van de grenzeloze potentie van de mens. Op zoek naar Hoe zit het leven in elkaar, hoe zitten mensen in elkaar. Alles ervaringsgewijs tot me genomen.

In 1999 mijn eigen bureau Kern Coaching en Training gestart. Veel gecoacht, gestart met lichaamsbewustzijn gaandeweg gespecialiseerd in Relaties en Werk. In Relatiecoaching eigen methode ontwikkeld. Vanaf 2004 veel voor het UWV gewerkt in de re-integratie, zo'n 200 IRO trajecten begeleid. Ieder jaar een paar outplacement trajecten en voor allerlei organisatie Persoonlijke Coachings Trajecten verzorgd. In 2010 Keurmerk Blik op Werk behaald, Noloc certificatie in gang gezet.

In Loopbaancoaching coach ik mensen om te vinden waar hun passie ligt. Ik begeleid zelfstandig ondernemers in het starten of het succesvol worden na de start.


Werkwijze


Ik werk graag met verhoging van EQ, het vlak van de emoties, omdat ik dit als een sleutel tot succes beschouw. Aandachtsoefeningen, kleine lichaamsgerichte oefeningen, gronden en focussen horen hierbij. Ik begeleid loopbaanorientatie, sollicitatiebegeleiding en starten als zelfstandige. Hierbij vind ik missie, visie een inspiratie belangrijk. Ik werk met allerlei reguliere loopbaanoefeningen, visualisaties, het maken van tekeningen van een beeld uit de visualisatie of andere innerlijke beelden en creatief schrijven. Werken met het Kernkwadrant voor de kernkwaliteiten.

Energie beheren d.m.v. het HeartMath instrument (softwarepakket met vingersensor waarmee je hartcoherentie oefent).

Werken met overtuigingen, werken met de affirmaties en de Wetten van Aantrekking.

Verder als methode ook coachende gesprekken, NLP oefeningen, gericht op bezieling en zingeving.  Op zakelijk gebied help ik starters met de opstelling van het ondernemingsplan waar ik verschillende modellen voor heb, met marketing en sales. Ik heb ca. 50 zelfstandigen helpen opstarten en begeleid bij het binnenhalen van (meer) klanten.

Sinds 2010 bied ik online coaching aan (www.kerncoachingonline.nl). Het kan een goede combinatie bieden met f2f coaching.