Zoek een loopbaancoach.

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een loopbaancoach bij u in de buurt. Bent u zelf loopbaancoach? Klik dan hier om u aan te melden.

Terug naar het overzicht

People in Coaching

Evelien van der Leest

Bedrijfsnaam:
People in Coaching
KvK nummer:
Adres:
Merwedestraat 48 C
3331 CS Dordrecht
Regio:
Zuid-Holland
 
Telefoon:
078-6111040
Fax:
Mobiel:
Bereikbaar:
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Evelien van der Leest
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Gespecialiseerd:
Sector:
Uurtarief:
-
Beroepsorganisatie(s):
Geregistreerd bij:
Aangesloten bij:

Omschrijving


People in Coaching biedt psychosociale ondersteuning aan mensen die zijn vastgelopen, graag aan zichzelf willen werken of meer in hun persoonlijke kracht willen komen. Dit kan zowel op werkgebied zijn, als ook privé.

Bij People in Coaching is geen sprake van een haarfijne scheiding tussen de begeleidingsvormen coaching en counseling. In beide vormen wordt gekeken naar achterliggende oorzaken en problemen op het emotionele vlak. Zowel counseling als coaching gaan tot de kern. Over het algemeen kan gezegd worden dat bij counseling het accent vaak meer ligt op het emotionele vlak en bij coaching ligt het accent vaak meer op de praktische zaken in deze context.

Bij diverse vormen van coaching en counseling bestaat de mogelijkheid vergoedingen te krijgen via de zorgverzekeraar.


Werkwijze


De ervaren coaches en counselors van People in Coaching zijn stuk voor stuk hoog opgeleid en hebben ieder een eigen stijl en voorkeur voor methoden en technieken die zij inzetten bij de begeleiding. Op deze manier hebben wij voor iedere persoon een geschikte coach en/of counselor waarmee de gewenste “klik” aanwezig is. Ook zijn wij hierdoor altijd in staat een passende methode van coaching of counseling te selecteren die past bij de persoon en zijn of haar situatie.

Wij, bij People in Coaching, zijn erop gericht mensen ondersteuning te bieden in het hervinden van hun kracht en eigen verantwoordelijkheid. Wij lopen op een empatische, deskundige, liefdevolle en indien nodig confronterende wijze mee op het levenspad van de persoon, zodat deze zijn of haar pad daarna juist zelfstandig kan vervolgen.