Zoek een loopbaancoach.

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een loopbaancoach bij u in de buurt. Bent u zelf loopbaancoach? Klik dan hier om u aan te melden.

Terug naar het overzicht

Windesheim

Bedrijfsnaam:
Windesheim
KvK nummer:
Adres:
Campus 2-6
Zwolle
Regio:
Overijssel
 
Telefoon:
0384688435
Fax:
Mobiel:
0625152222
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
Werkdagen - 's avonds
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Geslacht:
Man
Beroep:
Coach, Loopbaanbegeleider, Trainer
Gespecialiseerd:
Competentie ontwikkeling, Conflicthantering- en bemiddeling Intervisie, Loopbaanbegeleiding, Persoonlijke ontwikkeling, Re-integratie
Sector:
Onderwijs, Particulier
Uurtarief:
€ 82,-
Beroepsorganisatie(s):
NOBCO
Geregistreerd bij:
St!r
Aangesloten bij:
Opleiding 1:
mbo bouwkunde
Opleiding 2:
PTHN docent bouwkunde en bouwtechniek 2e graads
Opleiding 3:
post hbo opleiding tot coach
Opleiding 4:
oplossingsgericht coachen
Opleiding 5:
provocatief coachen
Opleiding 6:
breinleren

Omschrijving


Naast mijn docentschap bouwkunde begeleidt ik studenten met een handicap en geef ik training studieloopbaanbegeleiding. Ik train hierbij mijn collegae en begeleidt studenten bij hun studieloopbaan. Ik doe dit in een coachende vorm in de rol van studieloopbaancoach. Aan het einde hun opleiding volgt loopbaancoaching. Door een cursus oplossingsgericht coachen, provocatief coachen en breinleren, weet ik de jong volwassenen in hun belevingswereld prima te motiveren om veranderd gedrag te laten ontdekken. Ik heb inmiddels 20 jaren ervaring in het onderwijs en ben verder gespecialiserd in het coachen van studenten met een autistich spectrum. Doordat ik 3 jaren geleden ben aangereden met als gevolg een partiele dwarslaesie ben ik me daarnaast gaan specialiseren als re-integratie coach. Als ervaringsdeskundige met mijn lichamelijke tegenslagen, weet ik een ander goed te motiveren. Naast het doceren van bouwmanagement vakken vind ik het een uitdaging om intervisie bijeenkomsten te begeleiden. Zelf kom ik bij stage begeleiding en begeleiding van afstudeeronderzoeken geregeld bij de bedrijven en ken het werkveld goed.

Werkwijze