NOLOC leden vanaf 2017 toegang tot alle vakbladen op ProfessioneelBegeleiden.nl

wo 30 nov 2016

Op dit moment hebben NOLOC leden via www.ProfessioneelBegeleiden.nl digitaal toegang tot LoopbaanVisie. Leden krijgen niet alleen de nieuwste uitgaven maar hebben ook toegang tot het hele archief vanaf de start van het blad.

Via ProfessioneelBegeleiden.nl willen we onze missie om te verbinden en te delen nog meer gaan uitdragen. Vanaf medio januari 2017 krijgen NOLOC leden niet alleen toegang tot LoopbaanVisie maar tot de totale databank op ProfessioneelBegeleiden.nl! 

Dit wil zeggen dat ook alle (toekomstige) uitgaven en artikelen van het Tijdschrift voor Coaching, Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties, Tijdschrift Positieve Psychologie, Counselling Magazine, De Nieuwe Meso, Examens en Psychosociaal Digitaal vrij toegankelijk worden voor NOLOC leden.

‘Kennis als Kern van Verbinding’