ma 28 feb 2022

Goed persoonlijk leiderschap maakt jou een sterkere leider, een betere professional of een meer succesvolle ondernemer. Je leert vaardigheden om kritischer naar jezelf te kijken, beter met anderen samen te werken en de mensen om je heen actief te stimuleren. Maar, wat is persoonlijk leiderschap? En welke mindset is er nodig om in een training het meeste te halen uit de leerdoelen die je stelt? Wij combineren de kenmerken van persoonlijk leiderschap met de insteek die je het meeste resultaat oplevert.

Om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen zal jij je moeten openstellen. En moet je accepteren dat het niet altijd makkelijk zal zijn. Juist op de momenten dat het spannend wordt groei je het meest. En dat is geen reden om er minder om te lachen, maar het vraagt wel om een specifieke mindset die past bij de persoonlijk leiderschap betekenis.

7 tips voor persoonlijk leiderschap
Dus wil je aan de slag met persoonlijk leiderschap? Wij delen 7 tips om er alles uit te halen:
1. Stel jezelf open
2. Durf uit de comfort zone te komen
3. Bekijk het positief
4. Focus op wat belangrijk is
5. Wees aandachtig
6. Reflecteer in stilte
7. Vergeet niet te lachen

Lees meer over deze tips opĀ De Ondernemer.