ma 09 mei 2022

De Loopbaancoach in Actie is een speciale aflevering van De Loopbaancoach. Gei?nspireerd op Relatietherapeut Ester Perel geven psychologen Hadassa Kruithof en Japke Ebbinge de luisteraar een ree?el kijkje in de keuken.

Je wordt meegenomen in een loopbaangesprek met een introductie en analyse van de interventies. Je hoort de coach en coachee samen aan het werk. De naam van de coachee is gewijzigd maar de vraag en het gesprek zijn echt. De podcast is een intiem document en geeft je als professional de kans te luisteren hoe anderen het doen en welke overwegingen worden gemaakt in de aanpak.

In deze aflevering speciale aandacht voor het richting geven aan je loopbaan vanuit waarden. Opdrachten vanuit Acceptence and Commitment Therapie (ACT) worden ingezet in combinatie met andere methodieken. “Door de opdrachten had ze zo ervaren wat het is om meer vanuit haar waarden te kijken, dat alle kwartjes die ze zelf in gang had gezet op de juiste plaats vielen”. Veel luisterplezier. (bron: Hogeschool van Amsterdam)

De podcast  De loopbaancoach in actie luistert u hier.