ma 05 sep 2022

Hoe kun je je werkcontext zelf mee bepalen?
Waarom is een goed werkende nervus vagus cruciaal om je veerkracht te versterken?
Welke future skills houden je professioneel relevant in een digitale wereld?

Als het gaat over werk en toekomst lijken onrust en twijfel de sleutelwoorden. Nog nooit veranderde onze wereld zo snel. De vraag die veel mensen wakker houdt: is er nog wel plaats voor mij op de arbeidsmarkt van de toekomst? En hoe haal ik voldoening uit mijn werk en leven?

De uitdagingen zijn er. Zoveel is zeker. Maar iedereen heeft een keuze: tevergeefs blijven hopen dat alles bij het oude blijft of vanuit een positieve groeimindset vooruitgaan. Voor die laatste optie is een stevige dosis veerkracht een must, en moeten we breder kijken dan naar het brein alleen. Meer specifiek naar de nervus vagus in ons zenuwstelsel.

Get a grip vertaalt baanbrekende inzichten uit de polyvagaaltheorie naar een werkcontext waarin je floreert. In vier stappen ontdek je hoe je relevant blijft in een turbulente arbeidsmarkt en tegelijk je persoonlijke behoeften vervult. 

Mira Huypens, MA Msc, verdiept zich als economist, gezinswetenschapper en psychotherapeut in de invloeden die werk en leven hebben op het mentale welzijn. Zij is bezieler van FulFil (Get A Grip with FulFilling Talks | Podcast op Spotifyen runt een coach- en trainingsbureau gespecialiseerd in loopbaanvragen en werk-en leefvoldoening. Ze is ook lector human resources aan Hogeschool PXL in Hasselt.  

In samenwerking met de auteur Mira Huypens mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 21 september. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie