LoopbaanVisie 2022-4

ma 28 nov 2022

Als ik aan een lemniscaat denk, dan denk ik aan een achtbaan. Als ik een filmpje zie van een achtbaan, waarbij de karretjes rustig naar de top worden getakeld, dan zit ik al met spanning in mijn buik. Maar wat een kick om na de, voor je gevoel, vrije val door de kurketrekker en andere loops heen te gaan. Soms kan een loopbaan ook wel eens voelen alsof je in een achtbaan zit. Vooral als je gedwongen of vrijwillig van baan wilt veranderen. Het geeft spanning, van wat er komen gaat, maar ook plezier als je interessante gesprekken hebt gehad. Soms is het eng, omdat je nieuwe dingen gaat ondernemen. En altijd  weer de rush van adrenaline als je weer bij het eindpunt bent, die nieuwe baan…

Lees meer en neem een abonnement!

Download gratis


– Lemniscaat
Verborgen verlies en burn-out: De lemniscaat uit balans
Mieke de Bruin


– Praktijk
Grootluisteren en liefdevol leiderschap: Een nieuw begrip 
Petra Hiemstra


– Kennis en kunde

Metamorfose: Bespiegelingen 
Rob Govers


– Opinie en discussie
De Voldoende Filosofie: Wat kan de loopbaancoach ermee? 
Chris Rooijakkers

U heeft al een digitaal abonnement op LoopbaanVisie voor slechts € 25 per jaar!