Onmisbare zelfkennis voor de ambitieuze professional

wo 01 mrt 2023

Voor iedereen die wel eens gillend gek wordt van zijn werk of van zichzelf.
Veel boeken over ‘efficiënter werken’ of ‘minder stress hebben’ zijn niet toegespitst op jouw specifieke situatie. Zo kom jij er nooit achter wat voor JOU werkt en modder je door…

Arbeid- en gezondheidspsycholoog Christianne Vink biedt met Het Grote Hoe Ik Werk Boek iedereen de kans om erachter te komen hoe hij of zij het beste werkt. Dankzij dit unieke boek schrijf je je eigen persoonlijke werkhandleiding. Zodra je eenmaal weet hoe JIJ werkt, heb je gewoon een leuker leven.

Bijna alle banen vergen denkwerk en zijn cognitief enorm belastend. Veel kenniswerkers lijden aan dan ook aan stress en nervositeit. Dat komt mede doordat ons brein niet geëvolueerd is voor de gemiddelde hedendaagse baan. Ons brein kan het tempo gewoon niet bijbenen. Daardoor raken we gestrest.

Hoe ga JIJ om met die stress? Wat kan JIJ het beste doen als je nerveus wordt van een volle inbox? Hoe kan JIJ het beste ontspannen en wanneer? En dus: Hoe werk JIJ het beste?

Daar kom je achter met Het Grote Hoe Ik Werk Boek.

Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange praktijkervaring. De oefeningen helpen je om stap voor stap je eigen ‘zo werk ik’-handleiding te schrijven. Of je nu het gevoel hebt dat je werk je overspoelt, je herstellende bent van een burn-out of simpelweg het beste uit je (werk)leven wilt halen. Het begint met begrijpen hoe jij het beste werkt!

Christianne Vink (1977), arbeid- en gezondheidspsycholoog, studeerde biologische psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en werkte als docent psychobiologie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij specialiseerde zich o.a. in Compassion Focused Therapy (CFT) en Positieve Psychologie. Christianne is medeoprichter en managing partner van Reflect Academy en is een drijvende kracht in de ontwikkeling van opleiding en advies op het gebied van vitaliteit, bevlogenheid en (mentale en fysieke) gezondheid in Nederland. Zij doceert aan wetenschappers en collega’s uit het veld en adviseert bestuurders en directeuren ten aanzien van vraagstukken over menselijk kapitaal.

Haar motto is: flourish and thrive, in work and the rest of your life…


In samenwerking met S2Uitgevers mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 16 maart a.s. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie