di 31 jan 2023

Doe jij de dingen waar je energie van krijgt of gaan er altijd andere zaken voor? Wat vind je belangrijk en waar zou je meer tijd aan willen besteden? Met de opdrachten in de kaartenset Balans in Werk & Leven breng je letterlijk in kaart waar je nu je tijd aan besteedt en waar je eigenlijk je tijd aan zou wíllen besteden. Zo krijg je er zicht op of jouw tijdsbesteding in balans is en wat je hierin nog te doen hebt. 

Afgelopen jaar kwam de kaartenset Balans in Werk & Leven uit: Naast Talent in Kaart en Waarden in je Werk, de derde in de serie kaartsorteer-opdrachten van &Talent. Uit de reacties blijkt dat het onderwerp leeft en helemaal aansluit op de actuele vragen waar mensen mee rondlopen. Veel mensen zoeken naar een goede balans tussen werk en vrijetijd, tussen werkdruk en ontspanning. Daarbij gaat het steeds meer om wat energie geeft en wat je waardevol vindt. Met de kaartenset Balans in Werk & Leven, breng je dit op een heel concreet niveau in beeld.

Gebruik de sets bij individuele loopbaancoaching of in groepsverband. Ze zitten in een handig opbergdoosje zodat je ze vaker kunt gebruiken. Meer informatie vind je op: www.entalent.nl/webshop

In samenwerking met &Talent mogen we vijf kaartensets Balans in Werk & Leven weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 15 februari. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan de weggeefactie