Weggeefactie Wat wil je écht?

Waarom je blijft zitten in een energievretende baan, en hoe je dit kunt doorbreken

Als je twijfelt of je wel op de juiste plek zit, hoeft dit niet te betekenen dat je in de verkeerde rol zit. Het wordt vaker veroorzaakt doordat je zingeving mist, betrokkenheid en aansluiting bij je kernwaarden. Dan ontstaat er frictie tussen de persoon die je wilt zijn en hoe je baan hierbij past. Het antwoord op deze mismatch kun je vinden in inzichten in je verlangen, en hoe dit samen met je competenties, persoonlijkheid en gedrag de kloppende puzzel vormt voor een energiek werkleven.

Zo zet je de juiste stappen
Wat als je je realiseert wat je eigenlijk al langer weet: het is nu tijd om van koers te veranderen? Welke stappen zet je dan? Wat wil je écht? is voor iedereen die beseft: mijn werkzaamheden passen niet meer bij mij, ik wil dit veranderen, maar weet niet waar ik moet beginnen.

Voor wie 
Sandra Klijn schreeft dit boek voor iedereen die wel wat meer energie kan gebruiken in zijn werk en privéleven, en zich daarom afvraagt: Wat wil ik écht? Als je kijkt naar het werk dat je doet, en je realiseert dat het niet past bij wie je wilt zijn. Je wilt een verandering wilt maar je weet niet waar je moet beginnen. Het boek is een resultaat van vijf jaar onderzoek van persoonlijke energie op het werk, met praktische tips waar je direct vandaag mee aan de slag kunt gaan.

‘Met meer plezier en bedoeling werken, wie wil dat nou niet? In dit fijne boek vol praktische tips en herkenbare voorbeelden legt Sandra uit hoe je met meer energie en voldoening aan het werk gaat. Aanrader voor iedereen die weleens worstelt met het werk (iedereen dus!).’ – Thijs Launspach, psycholoog, spreker en auteur van Je bent al goed genoeg en Fokking druk.

‘Wat dit boek zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen ruimte maakt voor de diepgang en impact van de Grote Vraag “wat je echt wilt”, maar vooral dat het je praktisch en leuk naar een daadwerkelijk antwoord helpt! Ik ben fan.’ – Arjan Vergeer, auteur en spreker, en oprichter van 365 Dagen Succesvol.

In samenwerking met Boom Uitgevers Amsterdam mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 20 september. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.


Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.