Weggeefactie: Vind je wereldbaan

Met Vind je wereldbaan ontdek je voor welke baan je in de wieg gelegd bent en hoe je die vervolgens krijgt.

  • Wil jij diep van binnen een andere baan, maar praat je hoofd je er steeds van af?
  • Vraag je je wel eens af welke andere baan écht bij je past?
  • Weet jij wat jouw wereldbaan is, maar niet hoe je hem krijgt?

Iedereen wil een baan die precies past. Zo’n baan maakt gelukkig. En… die wereldbaan is ook voor iedereen weggelegd! Maar je moet wel weten wát jouw wereldbaan is. Om hierachter te komen wordt vaak een persoonlijkheidsvragenlijst ingevuld. Maar zo’n vragenlijst vul je in met je hoofd. Dan weet je nog steeds niet wat je hart wilt en welke baan je nu echt voldoening en energie geeft.

“Te vaak zitten mensen vast in banen die niet bij hen passen, met alle gevolgen van dien. Werknemers zijn ontevreden en hebben last van stress. Werkgevers hebben medewerkers die niet gemotiveerd zijn en worden geconfronteerd met uitval. De oplossing voor beide partijen is dat medewerkers een baan hebben waarvoor ze in de wieg gelegd zijn.” – Arjan Blanken, prestatiepsycholoog en arbeids- & organisatiepsycholoog.

Arjan leert je in Vind je wereldbaan het verschil tussen kwaliteiten die van nature bij je passen en je energie geven en kwaliteiten die jij in de loop der jaren hebt aangeleerd, maar die je energie kosten omdat je er niet voor in de wieg gelegd bent. Als je het verschil leert kennen, gaat er een wereld voor je open.

Om dit cruciale verschil duidelijk te maken gebruikt Arjan de wetenschappelijk onderbouwde ACT-meting. Met Vind jouw wereldbaan krijg je dezelfde inzichten als bij deze meting.

Met Vind je wereldbaan:  

  • Leer je waarom en hoe je het beste keuzes met je hart maakt.
  • Krijg je inzicht in je aangeboren kwaliteiten en jouw wereldbaan. 
  • Leer je hoe je onweerstaanbaar wordt voor je droomwerkgever.
  • Of hoe je met kleine aanpassingen je huidige baan kunt transformeren tot jouw wereldbaan.

Vind je wereldbaan en zet vandaag nog de eerste stap naar een toekomst vol voldoening!           

Arjan Blanken heeft meer dan 25 jaar werkervaring bij gerenommeerde bedrijven zoals Feyenoord, Rabobank, ABN AMRO, Pon Automotive, Eneco, USG en de overheid. Hij heeft honderden medewerkers geholpen bij het vinden van hun wereldbaan.

In samenwerking met S2 Uitgevers mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 22 november. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.