Weggeefactie: Ik team, wij teamen

Maak het beste van je samenwerking


Een boek voor teamleden
Dit boek is voor iedereen die lid is van een team. Je staat niet aan de rand van de groep, of erboven, maar er middenin. De ene keer geeft de samenwerking energie en zet je samen iets moois neer. Op andere momenten is het frustrerend en hard werken. Het is helemaal niet zo vanzelfsprekend: een effectief team vormen en een goed teamlid zijn.

Bouwen aan samenwerking
Misschien zie je het potentieel van je team en ben je benieuwd hoe je dat nog meer kan verzilveren. Of je hebt een team waarin het op dit moment niet zo lekker loopt: je werkt langs elkaar heen en de resultaten zijn er niet (voldoende). Als het gaat om het bouwen aan fijne samenwerking kan je als teamlid vertrouwen op je teamleider of jullie coach, maar je kunt ook zélf de regie pakken. En dat kan nog leuk zijn ook!

Wat speelt hier en wat kan ik doen?
Als je maar weet waar je ruimte zit en aan welke knoppen je kan draaien. Dat is waar dit boek over gaat. Het is geschreven voor teamleden die willen bijdragen aan het succes en werkgeluk van hun team. Elke dag opnieuw. Je vindt hier aanknopingspunten om beter te begrijpen wat er in de samenwerking gebeurt. En ideeën over hoe je daar mee aan de slag kan.

In samenwerking met Boom Uitgevers mogen we vijf exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met 20 december. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.