No-nonsense loopbaancoaching

Dé coachmethode voor een succesvol loopbaantraject

Auteur: Maarten Gulickx, André Lollinga

No-nonsense loopbaancoaching geeft een helder driefasenplan voor een compleet loopbaantraject: van bewustwording en vaardigheden tot actie. Je leert niet alleen ontdekken welke functie, baan of omgeving bij iemand past, maar ook hoe je je coachee ondersteunt in effectieve arbeidsmarktbenadering. Elke fase wordt geïllustreerd met gespreksonderwerpen voor je sessies, cases uit de praktijk, oefeningen en huiswerkopdrachten. Ook de valkuilen bij elke fase komen aan bod. Bovendien wordt helder uitgelegd hoe je kunt omgaan met belemmerende overtuigingen van je coachee die het traject soms bemoeilijken.

Met meer dan 30 coachoefeningen
Coaches vinden in dit boek handvatten om coachees effectief te helpen in de zoektocht naar werkgeluk terwijl de regie en verantwoordelijkheid bij de coachee blijft. Het maakt loopbaancoachen leuker én makkelijker. Inclusief ruim 30 oefeningen die je direct kunt inzetten.