Zoek een beroepsorganisatie

Uw beroepsorganisatie profileren op deze pagina? Klik hier voor meer informatie

Career Management Institute (CMI)

CMI is dé onafhankelijke certificerende instelling voor persoonscertificering onder accreditatie voor loopbaanadviseurs. Zij mogen door de certificering de beschermde titel RL (Register Loopbaanprofessional)dragen. Eind 2012 werd de 500ste loopbaanadviseur gecertificeerd tot Register Loopbaanprofessional.

LVSC

De Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching is dé beroepsvereniging voor professionals in de Begeleidingskunde. Onze missie is nationaal en internationaal dé expert zijn in het bevorderen en bewaken van de ontwikkeling en kwaliteit van het vakgebied en de professioneel begeleider zelf. LVSC informeert, ondersteunt en adviseert haar leden via diverse kanalen (workshops, nieuwsbrieven, regiobijeenkomsten, kennisbank etc.). LVSC organiseert daarnaast de Registraties van Supervisoren en andere Professioneel begeleiders.

ST!R; keurmerk voor professioneel begeleiden

St!R is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties van supervisoren, coaches en overige professioneel begeleiders beheert voor derden. St!R staat voor de Stichting Registratie, waar de registers van supervisoren en coaches zijn ondergebracht. “We maken ons sterk voor een kritische en rechtvaardige beoordeling en bewaking van de kwaliteit van professioneel begeleiders”.